SC Inter Sport SRL ocupa cu proiectarea, amenajarea si reabilitarea bazelor sportive
si a terenurilor atât în aer liber cât si în interior. Construim diferite suprafete sintetice
si comercializam aparatura si echipamente pentru cele mai multe discipline sportive.
Ultimele lucrari

DSJ Bacau

Directia pentru Sport a Judetului Bacau - dotare bazin de inot

vezi lucrare

UBB Cluj-Napoca - outdoor

Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca - outdoor

vezi lucrare

UBB Cluj-Napoca - indoor

Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca - indoor

vezi lucrare

Prezentare InterSport

Firma noastra se ocupa cu proiectarea, amenajarea si reabilitarea bazelor sportive si a terenurilor atât în aer liber cât si în interior. Construim diferite suprafete sintetice si comercializam aparatura si echipamente pentru cele mai multe discipline sportive.

Colaboram cu cluburi sportive, cu scoli si licee, cu firme care doresc utilarea propriului centru fitness sau cu orice persoana care necesita serviciile noastre. În vederea cresterii competitivitatii, credibilitatii si a prestigiului SC Inter Sport SRL, satisfactia tuturor partilor implicate în proiecte este absolut indispensabila, iar astfel se mentine încrederea în capabilitatea SC Inter Sport SRL de a realiza lucrari si de a furniza produse si servicii de un înalt nivel calitativ, la un pret adecvat.

Dezvoltarea, mentinerea si îmbunatatirea continua a sistemului de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii în munca este o prioritate pentru noi, deoarece prin acestea se obtine cresterea eficientei si a eficacitatii proceselor din cadrul firmei prin identificarea din timp a neconformitatilor existente sau posibile si initierea actiunilor pentru evitarea repetarii sau prevenirea aparitiei acestora.
 

Despre noi

SC Inter Sport SRL este prezenta pe piata din 2001 si continua sa fie printre cele mai respectate firme care se ocupa cu proiectarea si amenajarea bazelor sportive din România. Filozofia noastra este sa executam toate lucrarile la superlativ cu materiale de cea mai buna calitate respectând mediul înconjurator.
 

Misiunea noastra

Încercam sa pastram raportul calitate-pret în cel mai bun echilibru posibil tinând cont de necesitatile si dorintele clientilor. Vrem sa rasplatim încrederea cu satisfactia de a avea parte de suprafete moderne care multumesc si cele mai exigente asteptari. Aparatura comercializata de noi este de calitate superioara si asiguram servicii complete post vânzare.

Colaboratorii nostri sunt profesionisti care au o experienta însemnata în domeniu, iar proiectele noastre pe un anumit termen sau cu fond financiar stabilit se desfasoara cu succes. Stabilitatea noastra financiara si succesul se datoreaza promisiunilor respectate si satisfactiei clientilor.
 

Teoria calitatii

Ingredientul cel mai important al succesului este calitatea. Potrivit acesteia, multe dintre comenzile primite provin din partea unor clienti carora le-am fost recomandati de catre persoane multumite de serviciile si produsele noastre. Lucrarile executate constituie si referinta companiei. Obligatia noastra este de asemenea satisfacerea clientilor prin cunoasterea aprofundata a exigentelor. Relatia cu clientii, colaboratorii si concurenta se bazeaza pe corectitudine, sinceritate si respect.

Din aceasta cauza SC Inter Sport SRL a ales sa implementeze sistemul de management al calitatii, mediului, sanatatii si a securitatii în munca în conformitate cu standardul ISO 9001:2001, ISO 14001:2005 si OHSAS 18001:2008 pe care îl vom mentine si îl vom îmbunatati în continuare. Societatea noastra îsi propune realizarea lucrarilor conform solicitarilor clientelei si a reglementarilor legislatiei în vigoare pentru a satisface toate exigentele, iar astfel asiguram dezvoltarea si recunoasterea renumelui nostru pe termen lung.