SC Inter Sport SRL ocupa cu proiectarea, amenajarea si reabilitarea bazelor sportive
si a terenurilor atât în aer liber cât si în interior. Construim diferite suprafete sintetice
si comercializam aparatura si echipamente pentru cele mai multe discipline sportive.
Ultimele lucrari

DSJ Bacau

Directia pentru Sport a Judetului Bacau - dotare bazin de inot

vezi lucrare

UBB Cluj-Napoca - outdoor

Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca - outdoor

vezi lucrare

UBB Cluj-Napoca - indoor

Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca - indoor

vezi lucrare

Dotari

Firma noastra se ocupa cu proiectarea, amenajarea si reabilitarea bazelor sportive si a terenurilor atât în aer liber cât si în interior. Construim diferite suprafete sintetice si comercializam aparatura si echipamente pentru cele mai multe discipline sportive.
Principalele ramuri sportive pentru care furnizam echipamente de calitate exceptionala sunt:
[en] Prezent în viaţa oamenilor încă din timpuri preistorice, atletismul este sportul care are cea mai variată gamă de probe atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, de toate vârstele. Spiritul atletismului este acelaşi în ciuda schimbărilor care au avut loc pe parcursul timpului, depăşirea limitelor personale fiind obiectivul principal al fiecărui atlet. SC Inter Sport SRL vă susţine eforturile prin gama variată de produse pe care vi le pune la dispoziţie, indiferent de disciplina în care doriţi să vă perfecţionaţi. Suliţa, ciocanul, discul sau pista de atletism sunt toate de cea mai bună calitate, realizate conform normelor în vigoare pentru competiţii şi pentru antrenament, ca în momentul decisiv să aveţi siguranţa de sine a campionilor. Produsele cheie pe care vi le oferim sunt: accesorii, ciocane, discuri, garduri blockstart, greutăţi, produse pentru săritura în lungime, săritura în înălţime şi săritura cu prăjina, suliţe de diverse greutăţi etc.
[en] Baschetul este unul dintre cele mai apreciate sporturi din lume având o istorie ce se întinde până la timpuri şi civilizaţii străvechi. Jocul cu mingea a fost practicat atât de incaşi şi azteci, cât şi de grecii antici cu ocazia jocurilor olimpice. Acest sport necesită coordonare, spirit de echipă şi calităţi fizice, iar cele două echipe care se luptă pe teren trebuie să posede fantezia exerciţiilor tehnice şi tactice, precum şi rezistenţa nervoasă. SC Inter Sport SRL este un coechipier pe cinste care vă ajută să profitaţi din plin de timpul petrecut pe teren! Vă oferim întreaga gamă de echipament necesar practicării acestui sport, de la îmbrăcăminte şi încălţăminte creată special pentru a vă optimiza eforturile, până la mingea concepută după standardele FIBA. Fiecare punct contează şi tabelele special gândite pentru jocul de baschet nu vor omite nici cel mai mic detaliu al jocului. Suprafaţa terenului este de cea mai bună calitate, fiind executată după cerinţele internaţionale pentru acest sport. Singurul lucru care vă rămâne de făcut este să daţi frâu liber pasiunii pentru joc şi să deveniţi cei mai buni!
Boxul este un sport care necesită o bună pregătire fizică din partea practicanţilor, dar calităţile fizice trebuie să fie însoţite de tărie de caracter, curaj, agilitate, hotărâre şi de o inteligenţă tactică. Originea boxului este necunoscută, dar disciplina sportivă a evoluat de la Olimpiadele greceşti antice până în zilele noastre unde toate aspectele luptei sunt atent reglementate şi observate. Pentru a avea parte de un antrenament cu adevărat folositor care vă va aduce victoria în ring, trebuie să fiţi pregătit prin cele mai bune metode! SC Inter Sport SRL vă oferă o gamă variată de saci de box, mănuşi, echipament protector şi chiar ringuri pentru competiţie; astfel nu vă rămâne altceva de făcut decât să vă antrenaţi pentru confruntare!
suntem unic distribuitor al aparaturii Life Fitness şi Hammer Strength pe teritoriul României. Life Fitness este unul dintre brandurile de top cu care ne mândrim, este furnizorul numărul 1 în lume de echipamente şi accesorii fitness atât pentru săli de fitness de specialitate dedicate bodybuilding-ului şi întreţinerii şi tonifierii corporale, cât şi pentru acasă. Ambele segmente dedicate ale produselor oferă aparate cardio (benzi de alergare, biciclete eliptice, verticale şi cu spătar etc), aparate speciale pentru forţă (staţii individuale, staţii cu încărcare de discuri, staţii cu posturi multiple, staţii care au la bază tehnologia cablurilor etc) şi accesorii (greutăţi libere – gantere, discuri, bare, aerobic – mingi, saci de box etc). Aparatele Life Fitness şi Hammer Strength sunt aparate fitness de ultimă generaţie, construite pe baza unei experienţe de 40 de ani de cercetări şi inovaţii în domeniu. Lider global la acest moment, Life Fitness oferă echipamente de calitate superioară, servicii garanţie şi post-garanţie de invidiat, piese de schimb şi suport tehnic excepţional. Aici la SC Inter Sport SRL, ca şi distribuitor Life Fitness, vă oferim consultanţă, planuri cu aranjarea spaţiului, idei şi concepte unice de optimizare a spaţiului şi de diversificare a ofertei de posibilităţi de antrenare, posibilităţi de finanţare, oferim date tehnice şi acte necesare accesării de fonduri europene, etc şi încercăm în acelaşi timp ca clienţii noştri să devină prietenii noştri; adevăratul parteneriat începe numai după achiziţionarea aparatelor fitness prin serviciile de promovare, servisare, garanţie şi post-garanţie, vizite şi sprijinul garantat 100% în orice problemă în care vă putem ajuta!
Denumit şi sportul rege, fotbalul se bucură de o mare popularitate mai ales în Europa, dar şi pe celelalte continente. Jocul se dispută între două echipe a câte 11 jucători, scopul cărora este marcarea unui gol în poarta echipei adverse folosindu-şi întregul corp în afară de mâini. De la apariţia sa în Anglia şi Franţa în secolul al XII-lea, fotbalul şi-a câştigat titlul de rege prin combinarea agilităţii, forţei, a inteligenţei şi a jocului coordonat între coechipieri. În zilele noastre forul internaţional FIFA veghează la buna desfăşurare a competiţiilor fotbalistice, iar standardele impuse de aceasta pentru toate aspectele acestui sport sunt urmate şi de către SC Inter Sport SRL. Fie vorba de porţi de fotbal, mingi, echipament pentru competiţie sau pentru antrenamente, puteţi apela la noi cu încredere! Avem o vastă experienţă în proiectarea şi realizarea terenurilor de joc, iar dotările pe care le oferim îndeplinesc cel mai înalt standard de calitate. Meciul de fotbal nu a fost niciodată mai palpitant!
Gimnastica este un spectacol al mişcării şi al artei corpului uman, originar din Grecia antică unde această formă de mişcare fizică era foarte apreciată şi practicată în sala de sport numită „gimnaziu”. Gimnastica a devenit o parte integrantă a vieţii de zi cu zi, atât pentru grecii antici, cât şi pentru omul modern pentru că menţine trupul în formă, iar aceste rutine zilnice contribuie la îmbunătăţirea stării de sănătate a practicantului. În timp ce gimnastica de bază se adresează tuturor vârstelor şi se poate practica oriunde, gimnastica sportivă presupune aptitudini peste medie şi se concentrează pe anumite aparate la care se vor efectua exerciţiile. Indiferent de ce aveţi nevoie, SC Inter Sport SRL vă sprijină prin produsele comercializate. Saltelele, dispozitivele ajutătoare pentru învăţarea diferitelor mişcări, aparatele pentru competiţii, toate sunt realizate după cele mai exigente standarde ale calităţii şi corespund normelor FIG pentru a transforma fiecare evoluţie într-un spectacol al măiestriei!
Handbalul este un sport competitiv care necesită coordonare perfectă între jucători, rapiditate, gândire strategică şi forţă. În mod opus fotbalului, jucătorii pot atinge mingea cu mâinile şi cu restul corpului în afară de picioare. Viteza este deosebit de importantă în această disciplină sportivă, iar regulile sunt foarte stricte pentru a evita o confruntare uneori dură între adversari. Acest sport este foarte agreat şi des practicat în România, chiar şi la nivel şcolar. SC Inter Sport SRL oferă porţi, mingi, echipament pentru competiţii şi antrenamente, suprafeţe de joc, toate conform reglementărilor IHF. Experienţa noastră în domeniu este pusă la dispoziţia dumneavoastră pentru a obţine rezultate de performanţă!
Pentru a putea vorbi despre judo trebuie să privim spre istoria Japoniei şi să ne documentăm despre sporturile antice ale acestei ţări pentru a descoperi originea sportului. Avându-şi originea în jiu-jitsu, stilul de luptă practicat de nobilii samurai, judo este calea autoapărării prin cedare, iar toţi practicanţii acestui sport trebuie să-şi însuşească modul de gândire flexibil şi elasticitatea luării deciziilor. Luptele greco-romane îşi au originea în antichitate, însă punctajul şi tehnicile s-au modificat la varianta modernă a acestui sport. Cei doi adversari se înfruntă într-un ring, iar câştigătorul este desemnat pe baza punctelor care se acordă pentru executarea corectă a prizelor şi a tehnicilor. La SC Inter Sport SRL găsiţi tot ce aveţi nevoie pentru practicarea acestor sporturi, de la echipamentul corespunzător până la suprafeţele pentru judo, respectiv pentru lupte. Chimonouri sau combinezoane, încălţăminte sau echipament de protecţie, toate corespund cerinţelor şi standardelor ce guvernează aceste discipline, pentru un antrenament plăcut şi sigur!
Pentru unii, este povestea unui practicant de aerobic. Pentru alţii, este povestea unui jogger aflat în drum spre starea de bine. Indiferent de povestea fiecăruia, cu monitoarele pentru puls veţi putea înţelege cu acurateţe ceea ce vă transmite propriul corp. Aceste informaţii personale vă vor ajuta să vă maximizaţi efortul de îmbunătăţire a condiţiei fizice şi să vă folosiţi eficient timpul acordat antrenamentelor. Colaborăm în parteneriat cu Polar, cea mai cunoscută firmă din lume care creează produse de calitate excepţională şi oferă servicii de neegalat. Polar este inventatorul primului dispozitiv de monitorizare a pulsului în timpul antrenării, lucru care s-a întâmplat cu peste 30 de ani în urmă. Polar este o echipă de specialişti de excepţie şi fac parte dintr-o companie de specialişti de top care oferă computere inteligente de antrenare şi caracteristici excepţionale ale acestora. La SC Inter Sport SRL putem aduce ceasuri de monitorizare a pulsului pentru o gamă largă de necesităţi, printre care ceasurile speciale pentru fitness, alergare, ciclism, multi sport etc.
Înotul este un sport practicat de un public larg pentru beneficiile sale, nefiind obligatorie nici o aptitudine specială în afara mişcărilor de bază. Apa este mediul optim pentru dezvoltarea vieţii şi din această cauză a jucat mereu un rol important în cultura şi civilizaţia terestră. Oraşele s-au dezvoltat cel mai bine în apropierea surselor de apă, iar acest element a fost mereu asociat cu simbolistica renaşterii şi a curăţeniei. Înotul de competiţie are ca scop viteza pe o distanţă anume. Acest sport a devenit popular în secolul nouăsprezece, devenind o probă foarte agreată a Jocurilor Olimpice. În cazul competiţiilor putem deosebi mai multe discipline, de la înotul simplu până la cel sincron, dar orice aţi alege, aveţi un ajutor de încredere în SC Inter Sport SRL. Vă oferim toată gama de echipamente pentru bazine de la trambuline, culoare de înot şi plăci de contact până la aspiratoare pentru bazinele de înot. SC Inter Sport SRL vă propulsează spre victorie!
Sport dezvoltat din fotbal în localitatea Rugby din Anglia, rugbiul a rămas în esenţă o disciplină practicată exclusiv de bărbaţi. Înfruntarea cere forţă, energie, iar lupta corp la corp a echipelor este una dintre caracteristicile acestui sport. Cei care vor să practice acest sport trebuie să dispună de o sănătate excelentă şi să aibă o constitu?ie fizică armonioasă. Deşi nu face parte dintre sporturile olimpice, rugbiul are mulţi susţinători şi propriile campionate. SC Inter Sport SRL vă oferă tot ce ţine de acest sport de la but-uri şi caracteristicul balon oval până la îmbrăcămintea şi ghetele necesare pentru a avea o evoluţie remarcabilă şi rezultate de succes!
Scorul este important, la fel ca şi minutele trecute, minutele rămase, jucătorii care se află în posesia mingii şi schimburile efectuate. Fiecare clipă poate însemna un nou rezultat, iar din această cauză noi vă oferim cele mai bune tabele ca să vă puteţi controla timpul după bunul plac. Tabelele oferite de SC Inter Sport SRL au un design special cu vizibilitate excelentă prin afişaj LED, acces uşor prin tehnologie wired sau wireless şi rezistente la şocuri. Avem tabele pentru toate necesităţile şi disciplinele sportive, de la cele pentru uz şcolar şi cluburi, până la tabele pentru competiţii naţionale şi internaţionale. SC Inter Sport SRL are timp pentru toţi!
Tenisul are origini regale. Iniţial acest joc s-a născut la curţile nobililor englezi şi francezi, iar echipamentul iniţial al jucătorilor a fost complet alb, ceea ce i-a dat o notă de eleganţă şi exclusivism. În zilele noastre tenisul este accesibil oricui care doreşte să practice acest sport, iar calităţile necesare sunt agilitatea, forţa şi viteza. Tenisul de masă este accesibil pentru toată lumea, fără limitări de vârstă, singura cerinţă fiind agilitatea şi viteza de reacţie. Sportul şi-a păstrat esenţa, fiind aproape identic cu varianta jucată în secolul XIX. Masa a rămas aceeaşi, doar fileul şi paleta au suferit unele modificări alături de schimbarea mingii, care acum este confecţionată din celuloză. SC Inter Sport SRL vă oferă toate cele necesare pentru dotarea terenului de tenis sau a sălii de tenis de masă. Avem stâlpi, fileuri, scaune pentru arbitru, efectuăm marcarea terenului, oferim mese pentru tenisul de masă, fileuri şi palete, inclusiv husele pentru protecţia acestor mese, ca să vă puteţi dedica sportului preferat fără nici o reţinere!
Voleiul s-a dezvoltat de la un joc simplu, jucat pe plajă, într-o disciplină care este inclusă în toate competiţiile sportive internaţionale, devenind un sport olimpic. Acest sport este îndrăgit de multă lume datorită modului simplu de practicare, iar accesibilitatea lui i-a adus recunoaşterea pe întregul mapamond. Pentru jocul de volei este nevoie de coordonare, viteză de reacţie şi forţă, dar totodată este un sport foarte distractiv pentru orice participant. SC Inter Sport SRL vă pune la dispoziţie stâlpi de volei, fileuri, mingi speciale omologate FIVB, scaune pentru arbitrii, plase pentru mingi şi multe altele pentru a vă bucura de acest sport în condiţii optime. Avem produse superioare şi ne obligăm să vă oferim doar cele mai bune articole pentru că dorim să devenim parteneri de încredere pentru cumpărătorii noştri!
Lista de mai sus este una orientativă, şi nu exhaustivă. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice produs aveţi nevoie şi vom face tot posibilul să vă ajutăm cu cele mai bune produse la cel mai bun preţ!