SC Inter Sport SRL ocupa cu proiectarea, amenajarea si reabilitarea bazelor sportive
si a terenurilor atât în aer liber cât si în interior. Construim diferite suprafete sintetice
si comercializam aparatura si echipamente pentru cele mai multe discipline sportive.
Ultimele lucrari

DSJ Bacau

Directia pentru Sport a Judetului Bacau - dotare bazin de inot

vezi lucrare

UBB Cluj-Napoca - outdoor

Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca - outdoor

vezi lucrare

UBB Cluj-Napoca - indoor

Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca - indoor

vezi lucrare

Constructii

Firma noastra se ocupa cu proiectarea, amenajarea si reabilitarea bazelor sportive si a terenurilor atât în aer liber cât si în interior. Construim diferite suprafete sintetice si comercializam aparatura si echipamente pentru cele mai multe discipline sportive.

Principalele lucrari sportive de proiectare, amenajare si/sau reabilitare sunt:
 

Facilitati indoor

Terenuri de sport: terenuri de fotbal, handbal, baschet, volei, hochei, tenis, badminton, golf, patinoar artificial, multi sport etc.
Sali de sport: sali de atletism, de gimnastica, de antrenamente, fitness si aerobic, box, arte martiale, tenis de masa, sali polivalente etc.
Facilitati de natatie: înot, polo etc
Toate centrele sportive de mai sus sunt prevazute cu servicii specifice, pornind de la proiectare si consultanta necesar, pregatirea terenului, pâna la conceperea spatiilor anexe (tribune, garduri, vestiare, receptii, pardoseli, iluminat, servicii logistice etc). Într-un cuvânt, asiguram constructia si dotarea oricarui tip de centru sportiv de la zero!

 

Facilitati outdoor

Terenuri de sport: terenuri de fotbal, handbal, baschet, volei, hochei, tenis, badminton, golf, patinoar artificial, piste de atletism, terenuri multi sport etc.

Toate centrele sportive de mai sus sunt prevazute cu servicii specifice, pornind de la proiectare si consultanta necesar, pregatirea terenului, pâna la conceperea spatiilor anexe (tribune, garduri, vestiare, iluminat nocturn, servicii logistice etc). Într-un cuvânt, asiguram constructia si dotarea oricarui tip de centru sportiv de la zero!

Facilitatile sportive create de noi sunt concepute respectând normele si standardele internationale specifice fiecarei Federatii sportive, fara nicio abatere; de asemenea, lucram numai cu furnizori care ne pun la dispozitie produse de calitate superioara, conforme normelor si standardelor internationale în vigoare, asigurând astfel lucrarii noastre calitate si durabilitate în timp!

Lista de mai sus este una orientativa, si nu exhaustiva. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice produs aveti nevoie si vom face tot posibilul sa va ajutam cu cele mai bune produse la cel mai bun pret!